Clinica Cuore Medical Cluj

Servicii de Ginecologie Avansate la Clinica Cuore Medical

Despre Ginecologie la Clinica Cuore Medical Cluj

Ginecologia este o ramură medicală cruciala care se concentrează pe sănătatea aparatului genital feminin și pe tratamentul afecțiunilor asociate. La Clinica Cuore Medical din Cluj–Napoca, oferim o gamă largă de servicii în domeniul ginecologiei, oferind îngrijire completă într-un cadru profesionist și empatic. Înțelegem importanța unei abordări sensibile și informată când vine vorba de sănătatea femeilor.

Servicii Complete de Ginecologie

La Clinica Cuore Medical, femeile pot beneficia de servicii integrate care acoperă toate aspectele ginecologiei, de la consultări de rutină la proceduri specializate:

Consult de Ginecologie de Rutină

Consulturile ginecologice de rutină sunt esențiale pentru prevenția și detectarea din timp a afecțiunilor ginecologice. Echipa noastră de specialiști recomandă efectuarea regulată a acestor consulturi pentru a asigura o sănătate bună și pentru a identifica problemele într-un stadiu incipient, când tratamentul este cel mai eficient.

Ecografii Ginecologice

Utilizăm echipamente moderne pentru a asigura diagnostice rapide și corecte. Fie că este vorba de o ecografie (trans abdominală și trans vaginală) sau de investigații mai complexe, aparatura noastră de ultimă generație ne permite să oferim pacienților noștri cele mai precise rezultate.

Gestionarea Contracepției

Un aspect esențial al sănătății reproductive este gestionarea contracepției. Contracepția eficientă și adecvată poate preveni sarcinile nedorite și poate contribui la o planificare familială responsabilă. Inserții și extracții de dispozitive intrauterine (sterilet).

Testări pentru Boli cu Transmitere Sexuală

La Clinica Cuore Medical din Cluj-Napoca, oferim servicii complete de testare pentru boli cu transmitere sexuală (BTS) pentru a asigura sănătatea și bunăstarea dumneavoastră. Seturi complexe de teste includ detectarea ADN-ului patogenilor precum clamidia (Chlamydia Trachomatis) și gonoree (Neisseria Gonorrhoeae).

Screening pentru Cancerul Cervical

Prevenirea și detectarea precoce a cancerului cervical printr-un screening reprezintă o metodă eficientă de a identifica celulele pre canceroase sau canceroase într-un stadiu incipient, când tratamentul este cel mai eficient. Screening-ul constă în teste Papanicolau în mediu lichid și convențional, plus screening pentru HPV.

Sănătatea Reproductivă și Monitorizarea Ovulației

Sănătatea reproductivă este o componentă esențială a ginecologiei. La Clinica Cuore Medical, oferim consiliere și tratament pentru infertilitate, planificare familială și îngrijirea în timpul sarcinii. Înțelegem că fiecare călătorie este unică și suntem aici pentru a vă sprijini la fiecare pas, oferind îndrumare și tratamente de ultimă oră pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate reproductivă. Serii de foliculometrii pentru evaluarea funcției ovariene.

De Ce Clinica Cuore Medical pentru un consult ginecologic?

Expertiză și Profesionalism:

Echipa noastră de ginecologi se dedică oferirii unei îngrijiri de cea mai bună calitate.

O Abordare Centrată pe Pacient:

Înțelegem sensibilitățile asociate cu îngrijirea ginecologică și ne străduim să creăm un mediu confortabil și deschis pentru toate pacientele noastre.

Utilizarea Tehnologiei Avansate:

Folosim echipamente de ultimă generație pentru toate procedurile noastre, asigurând diagnostice precise și tratamente eficiente.

Vizitați-ne pentru a discuta nevoile dumneavoastră legat de sănătatea ginecologică și pentru a începe un traseu de îngrijire adaptat nevoilor dumneavoastră. La Clinica Cuore Medical, sănătatea și bunăstarea dumneavoastră sunt întotdeauna pe primele locuri.

Medicii noștri

Ginecologie Cluj

Holt Irina Monica

Medic specialist obstetrica ginecologie

Ilea Roxana

Medic specialist obstetrica ginecologie

Ilea Roxana edited scaled

Galerie

Tarife

 Actul medicalTarif (RON) 
Consult ginecologie200
Control ginecologie120
Ecografie transabdominala/transvaginala200
Consultatie planning250
Consult ginecologie + ecografie ginecologic340
Examen citologic Babeș – Papanicolau in mediu lichid115
Examen citologic Babeș – Papanicolau mediu conventional50
Ecografie sarcina trimestrul 1220
Ecografie sarcina trimestrul 2 și 3240
Pachet boli cu transmitere sexuala ADN în secrete genitale (Chlamydia Trachomatis, Neisseria Gonorrhoeae, Mycoplasma genitalium, Mycoplasma Hominus, Ureaplasma Urealitycum, Ureaplasma Parvum, Trichomonas Vaginalis)285
Pachet boli cu transmitere sexuala ADN în secrete genitale (Chlamydia Trachomatis, Neisseria Gonorrhoeae, Mycoplasma genitalium, Trichomonas Vaginalis)180
Cultură secretie genitala pt depistare Streptococ Beta-Hemolitic65
Cultură secreție vaginala65
Cultură secreție vaginala70
Mycoplasma hominis/ Ureaplasma urealyticum – detectie si antibiogrma in secretii genitale120
CINtec Plus – Imunocitodiagnostic CIN2+370
Testare HPV screening extins pentru 28 tulpini cu tropism cervical340
Insertie sterilet (cu steriletul pacientei)250
Extractie sterilet150
Foliculometrie 1120
Foliculometrie 250
Foliculometrie 350
Secretie vaginala antignen gonoree55
Antigen Chlamydia87
Streptococ grup B68
Secretie uretrala bacteriologic61
Pachet boli transmitere sexuala din urina180
Prelevare biopsie endometru (cu canula Pipelle)300

Programul și Contactul Nostru

Locația noastră

Phone Icon