Category Archive Ecografie

Byadmin

Ecografie abdominală: Indicații și Răspunsuri

  1. Ce este ecografia abdominala?

Ecografia abdominala este o procedura non-invaziva care foloseste ultrasunete pentru a evalua organele abdominale. Aceasta poate fi efectuata pentru a diagnostica diferite afectiuni sau pentru a monitoriza un tratament. Ecografia abdominala poate fi practicata rapid si cu usurinta la clinica CuoreMedical.

Programati o ecografie abdominala la clinica CuoreMedical pentru a diagnostica cu precizie afectiunile abdominale si pentru a monitoriza tratamentul.

Read More
Byadmin

Ecografia Doppler: O Fereastră către Circulația Sanguină

Ce este Ecografia Doppler?

Ecografia Doppler este o tehnică medicală avansată ce oferă o imagine detaliată și în timp real a fluxului sanguin în organism. Clinica CuoreMedical din Cluj-Napoca se mândrește cu furnizarea acestui serviciu de diagnostic non-invaziv și sigur pentru pacienții săi. Vom explora în detaliu importanța ecografiei Doppler și avantajele sale, precum și gama de servicii pe care o oferim.

Read More
Byadmin

Ecografie musculoscheletală: Alternativa rapidă și ieftină la RMN și CT

Printre instrumentele disponibile, ecografia MSK (Musculoscheletală) se evidențiază ca o alternativă avantajoasă la tehnicile imagistice tradiționale, cum ar fi tomografia computerizată (CT) și RMN (Imagistica prin rezonanță magnetică). Ecografia MSK oferă beneficii atunci când vine vorba de diagnosticarea și evaluarea afecțiunilor.

Read More

0752 807 337