Chirurgie Endocrina Cluj

Servicii de Chirurgie Endocrina în Cluj-Napoca

Dacă doriți să găsiți o clinică de încredere pentru consiliere și tratament chirurgical, puteți alege Clinica CuoreMedical din Cluj. Deși nu efectuăm interventii chirurgicale in cadrul clinicii, vă oferim servicii de consultanță completă și tratament pentru a vă pregăti în mod optim pentru intervențiile chirurgicale in spectrul endocrin (tiroida si paratiroida).

Consultanță Specializată de Chirurgie Endocrina

Succesul terapeutic nu depinde doar de executarea corectă a procedurii chirurgicale, ci și de suportul oferit de medicii endocrinologi și chirurgi. Aceste colaborări sunt esențiale pentru diagnosticarea corectă, stabilirea indicației operatorii, pregătirea preoperatorie și monitorizarea și tratamentul postoperator al pacienților. Comunicarea și colaborarea îndeaproape în cadrul echipelor multidisciplinare contribuie la stabilirea soluțiilor terapeutice adecvate și a unui tratament personalizat pentru fiecare caz în parte.

În domeniul chirurgiei endocrine, puncția tiroidiană cu un ac subțire sub ghidaj ecografic este o procedură minim invazivă importantă. Această metodă ne ajută să evaluăm și să diagnosticăm cu precizie afecțiunile tiroidiene înainte de a planifica orice intervenție chirurgicală viitoare.

medic chirurg cluj

Gabriel Emil Petre

Medic Primar Chirurgie Generală

Facultatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2006.

2014 – medic specialist Chirurgie Generală în Clinica Chirurgie IV Cluj-Napoca.

2015 – am obținut titlul de Doctor în Științe Medicale.
2021 – am devenit medic primar chirurg.

Am finalizat rezidențiatul în Chirurgie Generală la Cluj-Napoca, sub îndrumarea Prof. Dr. Mircea Cazacu și Prof. Dr. Valentin Muntean, dezvoltând o pasiune pentru chirurgie, în special chirurgia tiroidei și paratiroidelor.

Actul medicalTarif (RON)
Consult200
Puncție tiroidiană cu ac fin sub ghidaj ecografic (Nu include examenul histopatologic )300
Luni09:00 - 20:00
Marti09:00 - 20:00
Miercuri09:00 - 20:00
Joi09:00 - 20:00
Vineri09:00 - 20:00

0752 807 337